Kurio

Uutiset
Kauppalehti: Kurio on singahtanut kolmen viime vuoden aikana todella kovaan kasvuun

Kauppalehti kirjoitti Kuriosta päivän lehdessään (27.9.2018) muun muassa seuraavasti: ”Kurio on kasvanut viime vuosina alansa huippuyhtiöksi Suomessa, ja uskoo asiakkaita löytyvän myös ulkomailta.”.

Uutiset
Helsinki went bananas – Nokia 8110 4G -banaanipuhelimen lanseeraus villitsi kaupunkilaiset Kurion suunnittelemalla ja toteuttamalla aarteenetsinnällä

Kurion suunnittelema ja toteuttama banaanijahti villitsi eeppisyydellään tavoittaen yli 10 000 kaupunkilaista sekä yli miljoona ihmistä somessa.

Uutiset
Kuriolle kultaa Finnish Comms Awards -kilpailusta

Kurion suunnittelema Finlandia by Forest Machines -kampanja nappasi voiton Vuoden tapahtuma, lanseeraus tai repäisy -kategoriasta.

Home
Kurio tutkii taas Cannes Lionsin voittajat – analyysejä hyödynnetään itse festivaalin kehityksessä

World Class Lessons on Social Media Marketing -raportti julkaistaan tänä kesänä seitsemättä kertaa ja World Class Lessons on AI in Marketing toista kertaa.

Uutiset
Kurion Nesteelle ja Ponsselle suunnittelemalle kampanjalle kultaa ja kaksi kunniamainintaa kansainvälisessä SABRE Awards -viestintäkilpailussa

Finlandia by Forest Machines oli kolmella tunnustuksellaan päivän palkituin suomalaistyö.

Uutiset
Ketterällä sisältöstrategialla tulokset ja myynti ylös – Kurion ketterä sisältöstrategia

Olemme tänä vuonna tehneet enemmän sisältöstrategioita kuin koskaan.

Uutiset
Maailmanluokan oppeja tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa – LATAA RAPORTTI

Kurion tuore tutkimus valottaa, kuinka tekoälyn käyttöä voi hyödyntää luovassa markkinoinnissa. Sen hyödyntäminen on lähes kaksinkertaistunut parin viime vuoden aikana maailman menestyneimpien markkinointikampanjoiden taustalla.

Uutiset
KURIO TUPLASI LIIKEVAIHTONSA JA TULOKSENSA

Kurion liikevaihto kasvoi lähes 3 miljoonaan euroon vuonna 2017. Suurimpana syynä kasvuun ovat uudet asiakkuudet ja sosiaalisen median nouseminen strategisesti merkittävään asemaan. 

Uutiset
VOITTO B2B-MARKKINOINNIN OSCAR-GAALASTA!

Kurion Microsoftille suunnittelema ja tuottama työnantajamielikuvakonsepti ”Parasta työssäni” (”Meet Microsoft People”) on voittanut B2B-markkinoinin Oscar-palkinnon Best Short Film -kategoriassa. 

Uutiset
VUODEN 2018 LUOVIN JA IDEOINTIKYKYISIN TOIMISTO

Kurio palkittiin asiakkaiden arvioinnin mukaan vuoden 2018 Luovimmaksi ja Ideointikykyisimmäksi toimistoksi Vuoden Toimisto 2018 -palkintogaalassa.

Uutiset
KURIO VOITTO-KILPAILUN SHORTLISTALLA!

Kurion Nesteelle suunnittelema Finlandia by Forest Machines -kampanja on Voitto-mainoselokuvakilpailun shortlistalla, jonka tuomaristo valitsi 5.2.2018. 

Uutiset
ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2018 SOCIAL BRAND MASTER CLASSILLE

Kurion supersuosittu Social Brand Master Class -valmennus järjestetään nyt keväällä kuudetta kertaa. Social Brand Master Class on Suomen kovatasoisin koulutusohjelma sosiaalisen median aikakauden menestysbrändin johtamiseen.

Uutiset
Kurio shortlistalle Vuoden Toimisto -kisassa!

Sometoimisto Kurio on shortlistattuna Vuoden Toimisto -kilpailussa. Kilpailun pisteet jaetaan asiakkaiden arvioinnin perusteella.

Uutiset
Tutkimus: Somemarkkinoinnin trendit 2018

27 kotimaista alan kovinta asiantuntijaa kertoo mitä somesta tulee tietää tulevana vuonna.

Referenssit
MÖKKILOKIT – KESKO
  • Kurio Oy
  • Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki
  • © Kurio 2017