Kurion valmennukset

Autamme asiakkaitamme rakentamaan siltoja perinteisen ja sosiaalisen median välillä – aina yritysjohdosta toteuttavalle tasolle.

Kurio tarjoaa Suomen korkeatasoisimmat valmennuskokonaisuudet digitaalisten kanavien tehokkaammasta hyödyntämisestä liiketoiminnan  tukena. Hyödynnämme koulutuksissamme omia tutkimuksiamme ja rakennamme ne viitekehyksiemme ympärille – näin pystymme tarjoamaan ajankohtaista tietoa alati muuttuvasta toimintaympäristöstä ja tuomaan olennaiseen fokusoivia työkaluja monimutkaistuvaan maailmaan.

Kouluttajina toimivat Kurion perustajat Elli Tuominen ja Jari Lähdevuori. He ovat kouluttaneet vuosien varrella kymmeniä erilaisia organisaatioita, aina some-tiimeistä johtoryhmiin yrityksissä kuten Arla, RAY, MTV3, A-Lehdet ja Alma Media.

Heidän kiiteltyjä luentojaan on kuultu mm. Aalto-yliopistolla, Helsingin yliopistolla, Laureassa, Haaga-Heliassa, Markkinointi-Instituutissa, Mainostajien liitossa, Procomissa, DiViAssa ja Digitalist Networkissa. Myös Speakers Forum luottaa Kurioon koulutustarjonnassan.

Olemme jakaneet valmennustarjoomamme kolmeen tasoon:

Kurion valmennukset

KURIO 365
Kenelle
: Organisaation kaikille tasoille.
Mitä: Säännöllinen digi- ja some-koulutus räätälöitynä organisaation eri tahoille.
Valmennuksen luonne: Luennointi ja harjoitustehtävät.
Lupaamme: Pitää organisaation kaikki keskeiset toiminnot – johdosta toteuttavaan henkilöstöön – jatkuvasti ajan tasalla heille relevanteista digitaalisen ja sosiaalisen median sekä asiakkaiden käyttäytymisen muutoksista ja kehityksestä.
Kesto: sopimuksen mukaan esim. kerran kuussa puolen päivän valmennus tietyn aiheen ympärille kootulle porukalle.

MASTER CLASS -VALMENNUKSET
Kenelle
: Markkinointi-, viestintä- ja myyntijohdoille sekä johtoryhmille.
Mitä:  Suomen korkeatasoisinta valmennusta digitalisaation hyödyntämisestä yrityksen eri kanavissa. Strategisista suunnitelmista käytännön toteutuksiin.
Valmennuksen luonne: Luennot, workshop-harjoitukset ja henkilökohtainen sparraus.
Lupaamme: Relevantin tiedon ja osaamisen ajankohtaisista digitrendeistä. Digikanavien uudenlaisen hyödyntämisen, josta on konkreettista hyötyä jatkossa.
Kesto: 0,5– 3 päivää tai pidempään sopimuksen mukaan.

HANDS-ON-VALMENNUKSET
Kenelle
: Yllä listattujen aiheiden parissa työskentelevä henkilöstö:  sisällöntuottajat, some-markkinoijat ja community managerit.
Mitä: Syvää pureutumista tarkemmin rajattuihin digimarkkinoinnin aiheisiin ja kanaviin.
Valmennuksen luonne: Luennointi sekä hands on -ohjaus
Lupaamme: Kirkastuneen ymmärryksen valittujen työkalujen mahdollisuuksista ja niiden toimivuuden edellytyksistä oman yrityksen näkökulmasta.
Kesto: 2h koulutus + 1h hands on -osio

Oli koulutustarpeesi mikä tahansa, kysy meiltä ehdotusta – ja tutustu alkuun tekemisiimme esim. live-tallenteesta Digitalist Future Media Forumista.

Valmennuksistamme kuulet ensimmäisenä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoja:
Jari Lähdeuvuori, Co-Founder & CEO
+358 50 530 6639
jari [at] kurio.fi

Lisää aiheista: