Palvelut // Koulutus ja luennointi

Kuriolaisissa on aimo annos opettajaluonnetta. Lähdemme liikkeelle kuulijakunnan tietotasosta ja tavoittelemme yleisön innostamista – oli kyseessä sitten yksittäinen tiimi, koko johtoryhmä tai salillinen alan ammattilaisia.

Onnistunut koulutustilaisuus rakentuu kolmen perusasian varaan, joista pidämme kiinni:

Emme viisastele kaikesta. Pidämme koulutuksia aiheista, joista voimme olettaa tietävämme enemmän kuin yleisömme. Näihin lukeutuvat erilaiset digitaaliseen markkinointiin ja viestintään sekä sosiaaliseen mediaan liittyvät aiheet.

Emme aliarvio yleisöämme. Suhtaudumme luennolla istuttuun aikaan yhteisenä investointina, josta jokaisen osallistujan tulisi saada itselleen jotain uutta, arvokasta ja innostavaa.

Emme yliarvioi yleisöämme. Olemme tottuneet heterogeenisiin kuulijakuntiin, joissa on tarpeen löytää tasapaino alkeiden ja edistyneempien asioiden samanaikaiseen läpikäyntiin.

Järjestämme omia koulutusohjelmia ja luentosarjoja, joista tiedotamme omissa kanavissamme. Teemme räätälöityjä luentoja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Lisäksi voit törmätä meihin erilaisten alan järjestöjen ja yhteistyökumppaneidemme tilaisuuksissa.

Tutustu tuoreimpaan koulutusohjelmaamme tai pyydä tarpeisiinne istuva tarjous.

Uusista valmennuksistamme kuulet ensimmäisenä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisää aiheista: