REKRY: PALKITTU SOMETOIMISTO ETSII TEKIJÖITÄ

Maailmalla monesti palkittu, someen erikoistunut luova toimisto etsii uusia tekijöitä. Nopeasti kasvavassa yrityksessämme pääset suorinta tietä sosiaalisen median markkinoinnin ja viestinnän ytimeen, työskentelemään kotimaisten ja globaalien huippubrändien parissa. Mukanasi ja tukenasi on tiimi Suomen kovimpia sosiaalisen median ammattilaisia.

Haemme nyt tekijöitä kolmeen eri rooliin projektikoordinaattoria (muut aiemmin ilmoitetut paikat täytetty). Seuraavat seikat katsomme eduiksi:

  • Korkeakouluopinnot markkinoinnin tai viestinnän parissa, mieluiten loppusuoralla
  • Myynnillinen asenne ja/tai kokemusta myyntityöstä
  • Kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa tai viestinnässä
  • Laaja omakohtainen kiinnostus, kokemus ja ymmärrys sosiaalisen median kentästä ja kehityksestä
  • Kokemus projektinhallinnasta, osoitus taidosta pitää langat käsissä ja viedä läpi projektikokonaisuuksia
  • Joukkueurheilutausta tai muu vastaava osoitus tiimityötaidoista

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV pikaisesti. Kerro myös mihin positioon näkisit itsesi parhaiten soveltuvan. Haku on auki 30.9.2020 30.11.2020 asti. Harjoittelut ovat palkallisia.

1. Konseptisuunnittelija, harjoittelu

Olet luova, dynaaminen ideatykki ja rakastat sosiaalista mediaa. Osaat myydä ja perustella ideasi.  Isoin motivaattorisi on valjastaa sosiaalinen media innovatiivisesti palvelemaan asiakkaan tavoitteita. Konseptisuunnittelijana tulet vastaamaan sisältöjen ja kampanjoiden ideoinnista ja paketoinnista muun tiimin kanssa.

2. Projektikoordinaattori, harjoittelu

Olet täsmällinen ja projektiorientoitunut hihat-heilumaan-tyyppi. Ymmärrät markkinoinnin lainalaisuuksia ja toimit loistavasti osana dynaamista tiimiä. Parasta sinussa on kuitenkin asenne. Vastuullasi tulee olemaan erilaisten sosiaaliseen mediaan liittyvien asiakasprojektien läpivienti itsenäisesti sekä osana tiimiä.

3. Maksetun somen spesialisti, harjoittelu

Olet analyyttinen, tarkka ja tykkäät numeroista. Tunnet somekanavat, mutta haluat tuntea ne entistäkin paremmin. Jatkuva oppiminen näkyy muutenkin kaikessa tekemisessäsi. Vastuullasi tulee olemaan maksetun mainonnan pyörittäminen ja kehittäminen läpi asiakkuuksien.

Hakemukset ja lisätiedot:

Tommi Opas, CEO
tommi [at] kurio.fi
+358401833256


Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, ota yhteyttä:

Tommi Opas

Toimitusjohtaja

tommi [at] kurio.fi

040 1833256

Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Subscribe newsletter


Thank you for subscribing!


Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!


Ota yhteyttä