Uutiset
Kurio tuplasi liikevaihtonsa – 1,5 miljoonaa rikki

Kurio tuplasi liikevaihtonsa – 1,5 miljoonaa rikki

”Kasvuun on kaksi selvää syytä: aloitimme yhteistyön usean merkittävän uuden asiakkaan kanssa, minkä lisäksi olemme laajentaneet tekemistämme esimerkiksi maksetun somemainonnan puolella selvästi. Vastaamme koko digitaalisen markkinoinnin kakusta yhä useammalle asiakkaalle”, Opas summaa. Yhteistyö aloitettiin vuonna 2016 esimerkiksi Kelan, Microsoftin, S-Pankin ja Finpron kanssa.

”Yhä useampi markkinoija siirtää nyt digipanostuksia sosiaaliseen mediaan ja haluaa siihen erikoistuneen osaajan. Olemme voittaneet tänä vuonna kaikki julkiset kilpailutukset, joihin olemme osallistuneet ja suunnittelemamme kampanjat ovat saaneet tunnustusta myös maailmalla.”

”Tuleva vuosi näyttää erittäin hyvältä. Otamme uusia asiakkuuksia harkitusti sisään suuren kysynnän vuoksi. Haluamme keskittyä tekemään tuloksellista ja näkemyksellistä työtä nykyisille asiakkaillemme, joista jokaisesta olemme erittäin ylpeitä”, Opas summaa.

Kurion liikevaihto yli kaksinkertaistui vuonna 2016. Liikevaihto oli 1,6 miljoonaa euroa. Yhtiö on velaton ja toimii tulorahoituksella.


Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, ota yhteyttä:

Tommi Opas

Toimitusjohtaja

tommi [at] kurio.fi

040 1833256

Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Subscribe newsletter


Thank you for subscribing!


Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!


Ota yhteyttä