Kurio vetää taas Eurobestin Young Digital Academyn

Cannes Lionsin sisarfestivaalin Eurobestin yhteydessä järjestettävä valmennusohjelma keskittyy digitaalisuuden eri näkökulmiin mainonnan ja markkinoinnin suunnittelussa. Ohjelma on suunnattu nuorille suunnittelijoille, markkinoijille, ja luovan alan ammattilaisille.

”Palaute viime vuoden valmennuksesta oli loistavaa”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas. ”Osallistujat ovat jatkossa entistä arvokkaampia digiosaajia omissa organisaatioissaan. Konkreettisena esimerkkinä tästä mainittakoon, että yksi viime vuoden kurssilaisista pokkasi nyt kesällä leijonan Cannes Lions -festivaaleilla.”

Kurion suunnittelema ja vetämä kolmipäiväinen valmennus koostuu vierasluennoista, hands-on-valmennuksesta ja puheenvuoroista Eurobestin lavoilla. Teemoissa keskitytään tänä vuonna esimerkiksi uusien teknologioiden valjastamiseen ja vastuullisuuden esiinmarssiin markkinoinnissa.

”Tämän vuoden Eurobestistä on odotettavissa erityisen korkeatasoinen, ollaanhan festivaalin kotikentällä, Lontoossa”, Opas toteaa.

Lue lisää ja tule mukaan: Eurobest Young Digital Academy 2017


Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, ota yhteyttä:

Tommi Opas

Toimitusjohtaja

tommi [at] kurio.fi

040 1833256

Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Subscribe newsletter


Thank you for subscribing!


Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!


Ota yhteyttä