Kurio shortlistalle Vuoden Toimisto -kisassa!

Sometoimisto Kurio on shortlistattuna Vuoden Toimisto -kilpailussa. Kilpailun pisteet jaetaan asiakkaiden arvioinnin perusteella.

”Osallistumme kisaan ensimmäistä kertaa, joten on todella iloinen yllätys päästä heti shortlistalle”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas. ”Vaikka arvostamme suuresti kilpailuja, joissa tuomaristot palkitsevat yksittäisiä töitä, on vieläkin arvokkaampaa tulla valituksia parhaiden toimistojen joukkoon asiakkaiden äänillä. Se on iso tunnustus ja suora osoitus siitä, että teemme oikeita asioita asiakkaillemme ja saavutamme tuloksia”, Opas summaa.

”Kurion perustamisen aikaan sosiaalinen media oli toimistokentässä selvästi marginaalissa”, Opas jatkaa. ”Nyt olemme kärjessä maan parhaiden toimistojen joukossa. Se kertoo paitsi hyvistä onnistumisista asiakkaidemme kanssa, myös markkinan markkinoinnin ja viestinnän kentän isosta muutoksesta.”

”Me uskomme, että some on muuttanut markkinoinnin tekemistä lopullisesti ja teemme lujasti töitä joka päivä osoittaaksemme sen kovilla tuloksilla ja mieleenpainuvilla somekampanjoilla. Se ei olisi mahdollista ilman rohkeita asiakkaitamme, jotka jakavat tämän vision”, Opas toteaa.

Toimistojen toimintaa arvioidaan Vuoden toimisto –tutkimuksessa asiakkaan kokeman palvelun ja toteutuneiden projektien/tulosten perusteella. 905 markkinointipäättäjää vastasi tutkimukseen.

Tutkimuksessa on arvioitu toimiston valintakriteereitä ja yhteistyötä asiakkaan kanssa usein eri kriteerein: projektin johto ja hallinta, brändiosaaminen, sisällöntuotanto ja luovuus, liiketoimintaosaaminen, digiosaaminen, asiakkaan kokema hinta-laatu –suhde, asetettujen tavoitteiden toteutuminen, suosittelutodennäköisyys, heikkoudet ja kehityskohteet, toimiston mahdollinen vaihtohalukkuus tai syyt vaihtoon sekä millaista osaamista asiakas toivoo toimistolta tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Tommi Opas
Toimitusjohtaja
Kurio // The Social Media Agency
+358 40 1833256
tommi@kurio.fi


Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, ota yhteyttä:

Tommi Opas

Toimitusjohtaja

tommi [at] kurio.fi

040 1833256

Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Subscribe newsletter


Thank you for subscribing!


Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!


Ota yhteyttä