Kurio

Varmista, että saat sisällöistäsi jokaisen euron irti!

Haluatko varmistaa, että käytät markkinointibudjettisi optimaalisesti somessa? Tarvitsetko apua kohdennettujen kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa? Tai oletko kiinnostunut saamaan syvällistä tietoa kampanjasi suorituskyvystä ja mahdollisuuksista sen optimoimiseen?

Tarjoamme laajan valikoiman maksullisen mainonnan palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan brändisi menestystä somessa. Social first -ajatteluun perustuva suunnittelu kattaa kokonaisvaltaisen jakelusuunnitelman ja kanavien valinnan, avainmittareiden (KPI) asettamisen, budjetin allokaation sekä tarkasti määritellyt kohderyhmät. Näin varmistamme kampanjasi tehokkuuden ja vaikuttavuuden alusta alkaen.

Kampanjan operointi ja medioiden ostaminen tapahtuvat valittujen alustojen parissa, ja tiivis yhteistyö luovan tiimin kanssa mahdollistaa aktiivisen optimoinnin ja tuloksellisen toteutuksen. Asiantuntijamme työskentelevät jatkuvasti kampanjasi parissa varmistaen, että jokainen euro käytetään tehokkaasti ja tuottavasti.

Lisäksi tarjoamme kattavan analytiikan kampanjan suorituksesta. Tämä sisältää kattavan raportoinnin, mainostilin perustamisen ja optimoinnin, pikselin ja konversion asetukset sekä kohdeyleisöjen rakentamisen. Näiden työkalujen avulla pystymme tarjoamaan syvällistä tietoa kampanjasi suorituskyvystä ja mahdollisista kehitysmahdollisuuksista. Luomme brändillesi vankan perustan sosiaalisen median kentällä menestymiseen ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi verkossa.

Kiinnostaisiko kuulla lisää, miten voimme auttaa juuri teitä?

Subscribe newsletter


Thank you for subscribing!


Jutellaan kasvotusten niin kerromme lisää!


Ota yhteyttä

Kurio verkossa